Gaat je brein kapot door wiet?

En merken de gebruikers dit eigenlijk zelf wel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik denk t niet ik ben meer van mening dat de veelgebruikers van wiet niet eens een brein hebben

http://www.jellinek.nl/informatie_en_advies/vraag_en_antwoord/cannabis/?t=10 Ik hoop dat je hier wat aan hebt en heel veel sterkte toegewenst! Toegevoegd na 31 seconden: http://www.jellinek.nl/informatie_en_advies/vraag_en_antwoord/vraag/456/Heeft-cannabis-een-blijvende-invloed-op-het-geheugen Toegevoegd na 1 minuut: http://www.jellinek.nl/informatie_en_advies/vraag_en_antwoord/vraag/343/Is-hasj-en-wiet-schadelijk-voor-je-hersenen

Nee, je brein gaat niet kapot door wiet. En als je brein naar de kloten gaat en het gaat langzaam, dan merk je dat meestal wel. Wiet kan bij niet al te frequent gebruik wel je denkwereld verbreden, naar mijn mening. Daar moet je dan wel zelf actief aan werken, dat gebeurt niet door in een stoel te zitten chillen of giechelen.

Ik denk dat een Alcoholist meer schade krijgt aan zijn brein...dan een Wietist. Ik heb nog nooit een dronkaard slimmer zien worden. Wel dommer horen praten. En een blower, krijgt juist vaak goede ideeen of oplossingen. Bovendien...maakt alcohol bij veel mensen dat ze ruzie gaan zoeken...en dat zie je in een coffeeshop dus niet. Daar is het gewoon heel gezellig en een leuke sfeer. Zouden de alcoholisten zelf ook weten dat hun brein kapot gaat van de drank? Ik denk zelf van niet. Je brein gaat eerder kapot van Coke, XTC, Speed, Heroine en dat soort dingen. Maar alles waar TE..voor staat is niet goed. Te veel van wat dan ook ...is niet goed. Alles met mate...dat is de bedoeling. Om nog maar te zwijgen over dat comazuipen van tegenwoordig...Wat denk je wat Dat met je brein doet? Poeh...te verschrikkelijk voor woorden eigenlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100