Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Mijn currygerecht heeft een overheersende komein smaak (heb er zelf teveel ingedaan) Hoe neutraliseer ik de komeinsmaak?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
1.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Met kokosmelk (santen). Dat maakt het gerecht mild en romig.
(Lees meer...)
Amadea
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
helpt meer tegen peper dan tegen komijn ben ik bang

Andere antwoorden (1)

De enige manier is meer currygerecht toevoegen.
(Lees meer...)
Reddie
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding