Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

omdat het gepekeld wordt om de bewaartijd te verlengen. Dus het wordt in zout water (pekelwater) gelegd en daardoor neemt het zout op. Het spek zelf is niet zouter dan ander vlees
(Lees meer...)
anneliez
11 jaar geleden
anneliez
11 jaar geleden
ja de methode zal vast wel veranderd zijn, maar het principe hetzelfde
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing