Hoeveel broodjes per persoon voor een lunch?

Ik moet morgen voor 20 mannen die aan het verhuizen zijn de lunch verzorgen. We hebben het volgende in gedachten:
- eiersalade
- zalmsalade
- kipkerriesalade
- salami
- kaas / ham
- gezond

Hoeveel broodjes moet ik rekenen per persoon uitgaande van Duitse broodjes?

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben het ongeveer eens met degene voor mij, maar verhuizen is vrij zwaar werk dus hebben ze sneller honger dus ik zou voor 80 broodjes gaan.

Een gemiddeld persoon eet 2 á 3 broodjes per lunch... Dus zou ik 60 broodjes smeren.

Hard werkende mannen kunnen flink eten. Echter, met dit warme weer is de eetlust vaak ver te zoeken. Ik zou in elk geval voor voldoende (koud) drinken zorgen, en ik denk dat inderdaad twee tot drie broodjes per persoon meer dan voldoende is. Je zou ervoor kunnen kiezen twee broodjes per persoon te maken en een ijsje toe. Succes met verhuizen! Toegevoegd na 1 minuut: Oja, en ik zou ook zeker zorgen voor voldoende zouten, bijvoorbeeld vanmiddag rond theetijd een bak zoute nootjes of chips. Door zweten verlies je behalve vocht ook veel zouten...

Mijn vader eet altijd wel 4 of 5 van die duitse broodjes, maar met dit warme weer zal dit al minder zijn, en waarschijnlijk willen ze snel door en gaan ze geen uitgebreide pauze nemen om 5 broodjes te eten. Ik zou ook voor 80 broodjes gaan, als je overhoud stop ze je in je koelkast en heb je voorlopig een klaargemaakt ontbijt/lunch voor jezelf! Ik zou echter de zalmsalade weglaten, is vaak duur, blijft niet lang goed en je hebt al meer dan genoeg om uit te kiezen aan beleg. Succes in ieder geval!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100