Hoe komt het dat koekjes niet bruin worden?

ik heb alles volgens het boekje gedaan, met het ei en zo maar......

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan is of de temperatuur te laag, of de baktijd te kort. Ik zou aanraden om het eerst met een hogere temperatuur te proberen, krokant van buiten, zacht van binnen!

Misschien helpt het,als je ook de oven aanzet,voor je de koekjes er in doet.

Dan moet jij de koekjes meer boven in de oven plaatsen .

Koekje worden bruin door suikers die caramelliseren als gevolg van de hitte in de oven. Er kunnen dus twee redenen zijn: De bovenkant van je koekjes wordt niet heet genoeg. (of te lage oventemperatuur, of bakblik te laag in de oven, of te korte baktijd.) Of er zitten te weinig suikers bovenop je koekjes. Maar als je er geklopt ei op smeert, horen ze wel bruin te worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100