Ik wil afslanken,door middel van,een dag eten en een niet eten,kan dat zonder nare gevolgen?

Toegevoegd na 2 minuten:
extra uitleg is niet nodig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het werkt vooral niet. Door de dag vasten schiet het lichaam in de bespaarstand, en zal het iedere verdwaalde calorie op de dag eten extreem efficiënt opslaan als vetreserves.

je zou beter iedere dag de helft kunnen eten van wat je gewoon bent te eten, want dan blijft je stofwisseling aan de gang. het dieet wat je voorstelt, zal de stofwisseling heel snel in de slaapstand doen gaan, waardoor je eens zo snel aankomt als je weer gewoon gaat eten. mogelijk eindig je dan met een zwaarder gewicht dan je nu hebt. het beste zou zijn eens met een dietiste te praten, die voor jou een dieet op maat kan opstellen, zodat je blijvend en gezond af kan vallen.

Niet gezond...en zoals hierboven al uitgelegd...door een dag niet te eten, gaat je lichaam in spaarstand staan. Tip: afvallen = gezond eten, matig met vet en suikers en veel beweging. Succes !

nee joh als je snel af wilt vallen doe het 3 dagen dieet kun je vinden op internet werkte bij mij perfect 23 kilo kwijt in 2 en 1/2 maand dat is 5 jaar geleden en het is er nog steeds af. suc6 Toegevoegd na 45 seconden: oja je moet wel van ijs en rode bieten houden

Absoluut niet doen! Erg onverantwoord en gevaarlijk! Je lichaam heeft brandstoffen nodig, iedere dag! Inderdaad de helft eten van wat je doet zou een alternatief zijn. Wat mij het beste lijkt is gewoon gezond eten en geduld hebben. Extreem afvallen staat garant voor nóg meer aankomen.. Jojojojojojo

Nee dat is niet slim en zal niet helpen. Wat je beter kan doen is een pakket aan maatregelen. Ga op een sport, probeer elke dag te bewegen (bijvoorbeeld korte afstanden op de fiets ipv de auto), eet minder vet voedsel, zorg er voor dat je goed ontbijt/lunch/diner (bespaar hier niet op) . Zorg er voor dat je elke dag voldoende varieert. Eet aardappels, vlees en groente bij je avondmaal ipv een vette hap. Eet tussendoor fruit ipv een snoepje. En neem gerust af en toe iets lekkers maar met mate.

Dat is niet gezond, je kunt beter het dieët a.d.d.h. volgen. Betekent alle dagen de helft eten, van wat je voorheen at.

Goed idee. Je kunt best een dag zonder eten. In veel religies is dat voorgeschreven. Het is echt niet zo dat je iedere dag al je voedingsstoffen nodig hebt. Het voordeel van jouw methode is dat het heel duidelijk is: gewoon niets eten. Je moet wel oppassen dat je de volgende dag niet twee keer zoveel eet. Als het waar zou zijn dat je geen energie meer zou verbruiken als je niets meer zou eten, zou er geen honger meer zijn in de wereld. In feite maakt het nauwelijks iets uit. De zogenaamde spaarstand is nooit wetenschappelijk bewezen. Houd liever vast aan het principe veel calorieën, veel aankomen. Je moet zorgen dat je minder eet dan dat je verbruikt.

dat zou best kunnen maar dan ben je wel verkeerd bezig

Ja hoor.Dat klan heel goed. Als je er zelf maar tegen kan om de honger die je dan krijgt als je niet eet te beheersen. Als je niet eet kan je ook geen reserves opslaan. Maar beter is het om gewoon te matigen. Dus wat je in 2 dagen eet, verspreijden over die 2 dagen. Veel beter voor jezelf en je body.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100