Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is het beste voedsel voor gespierde armen?

Welke voedingsstoffen heeft je lichaam nodig voor de opbouw van spieren? Als je gespierde armen wil krijgen, wat voor producten moet je dan eten? (Voorbeelden van producten & voedinstoffen zoek ik naar. Bijv: veel koolhydraten, wat je in de meeste pasta's vindt)

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
2.9K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Je spieren zijn opgebouwd uit eiwitten. Als je gespierde armen wilt (ik neem aan dat je de rest ook traint, anders ziet het er een beetje raar uit) kun je het beste voor of na het trainen proteine tot je nemen. Deze zijn overal verkrijgbaar, maar informeer jezelf even goed hierover. Het is dus van belang dat je voldoende eiwitten binnen krijgt. Dit helpt je spieren te herstellen, waardoor ze sneller groeien, mits.....! je de juiste training erbij beoefend, en mits je ook náást de shake, voldoende en de goede voeding binnenkrijgt.

Ik heb een aantal sites voor je opgezocht, waar je voldoende tips en trucs vind om je resultaat te bereiken. Zorg in ieder geval dat je elke 2 a 3 uur iets (lichts) eet om je metabolisme te laten draaien, en dat je een evenwichtig eetpatroon opbouwd. Als je droger wilt worden is bijvoorbeeld teveel koolhydraten niet de oplossing. Eet kwark, yogurt, rijst, kip, vis, ei en af en toe pasta of brood.

Ik wens je veel succes en hopelijk heb je wat aan de links er zitten voedingstips en trainingstips bij.

http://forum.bodynet.nl/algemeen/39026-spieren-kweken.html

http://www.bodystore.nl/thema-artikel/harde-spiermassa-in-10-stappen.html

http://www.basic-fit.nl/fitness-blog/start-to-fitness/spieren-kweken-fitness-doelen/

http://sport.infonu.nl/diversen/106432-spieren-opbouwen-wat-moet-je-eten.html

http://spiermassaopbouwen.net/snel-spieren-kweken/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding