Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Opwarmen in eigen vocht. En vervolgens uit laten lekken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Alleen opwarmen, niet meer aan de kook laten komen. Dit geldt voor alle peulvruchten in blik of pot. Gedroogde peulvruchten ( behalve linzen) moet je eerst een nacht laten weken en daarna heel lang ( zeker een uur of een half uur in de snelkookpan) koken, zonder zout. Met zout blijven ze knalhard. Maar een blikje is natuurlijk een stuk handiger en je hoeft die keer ook geen vlees te eten erbij, peulvruchten hebben heel veel goede eiwitten . Lekkere en gezonde bommetjes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding