Welke zoutjes hebben de minste calorien?

Japanse nootjes bevatten toch nog aardig wat calorien. Ik kan nog niet iets vinden waar maar weinig in zit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik dacht zelf aan popcorn zonder boter en suiker/zout maar als het echt om de calorien gaat ,kan deze link je misschien helpen

Bronnen:
http://www.calorielijst.nl/?prodgr=15

Het is logisch dat je niks anders kan vinden,in Japanse mix zitten de minste calorieën en dat is toch al gauw 400 calorieën per 100 gram. Pepsels(die zoute stokjes)ook 400 calorieën per 100 gram. Als je op calorieën let: neem in ieder geval geen noten,want daar zitten de meeste calorieën in en heel veel vet, dat zijn echte dikmakers. Popcorn is geen echt zoutje,maar bevat nog de minste calorieën ,maar dat is toch ook nog zo'n 376 calorieën per 100 gram(=zonder zout of suiker)

Bronnen:
calorielijst.nl

De zoutjes die je niet eet. Het is namelijk een voedingsmiddel dat niet in een gezond dieet past, en al helemaal niet in een vermageringsdieet. Dat betekent niet dat je nooit meer chips of zoutjes 'mag' eten, maar hou er rekening mee dat er erg veel verborgen vetten en / of koolhydraten inzitten. Eet ze met mate dus, en geniet er goed van. En kies gewoon wat je het lekkerst vindt, maar niet dagelijks, en geen hele zakken. Het probleem met de meeste zoutjes namelijk - behalve wellicht zelfgemaakte popcorn - is dat ze nogal wat verslavende smaakversterkers bevatten. Hoe minder vaak je ze eet , hoe minder je er naar gaat verlangen. Proberen te vervangen door 'lichtere' zoutjes, lost het probleem naar snackzucht niet op. Qua vetten / calorieen is de 'beste' (minst slechte) keus die je kunt maken gewone pepsils, zelfgemaakte zoute popcorn of japanse zoutjes zonder pinda's. Maar als dat niet je voorkeur heeft, eet dan gewoon lekker eens in de week ofzo iets wat je echt lekker vindt. Het allerbeste is op die snackmomenten NIET gaan snacken, ook niet gezond, dan leer je jezelf af op veel momenten te gaan snaaien. Bron : ervaring.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100