Kan de Lidl of Aldi dingen uit het buitenland bestellen voor de Nederlandse klanten?

Als je een product bij de Lidl of Aldi in het buitenland hebt gekocht en het dus nog een keer wil hebben, Kan het dan in Nederland bij een Aldi of Lidl besteld worden als je de verpakking mee zou nemen?

Toegevoegd na 6 uur:
Met bestellen bedoel ik dat ik het niet wil bestellen. Maar de winkel zelf! Dat ze het in het assortiment opnemen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik werk bij Aldi België en bestellen kan helaas niet. Wel gebeurt het soms, als een eenmalige aanbieding snel uitverkocht is dat klanten dan hun gegevens kunnen opgeven. Bij genoeg interesse wordt een artikel dan bijbesteld. Dit duurt echter vaak 15 tot 17 weken. Voor het buitenland kan niet besteld worden.

Als het artikel niet in Nederland verkrijgbaar is, zullen ze de moeite niet willen nemen,het is te omslachtig om 1 artikel uit Duitsland in te voeren en bovendien te duur.

Iets bestellen kan niet bij Aldi. Als het van die speciale wekelijkse aanbiedingen kan het zijn dat die na een zestal maanden terug verschijnen, behalve seizoensgebonden producten zoals met Kerst, Pasen, schoolbegin, lente, enz die maar jaarlijks voorkomen. Toegevoegd na 3 minuten: Trouwens de speciale aanbiedingen in BE en NL zijn niet dezelfde. Toegevoegd na 6 uur: U kan steeds verzoeken om iets in hun assortiment op te nemen maar hun antwoord is steevast dat "de aankoop centraal beslist en gedaan wordt". Ik heb dat ook al gedaan met een product wat zeer lekker is en veel verkocht werd maar enkel in de nieuwjaarsperiode verkrijgbaar is en kreeg bovenstaand antwoord. Raar maar waar.

nee dat doen ze niet voor je ik heb in belgie suikervrije jam gekocht en in nederland niet te vinden ,heb toen aan de bedrijfsleider gevraagd of dat mogelijk was dat hij dat hier kon bestellen ,maar het antwoord was dat ze er niet aan begonnen omdat ze hier light jam verkochten .dus haal ze dan maar in belgie .wat ik ook doe

Ik zou de gegevens die op de verpakking staan van het product even door een zoekmachine als Google laten gaan. De uitkomst kan je dan vertellen of het product hier ergens te koop is. Maar ik geloof niet dat je producten zomaar bij een vestiging van de Aldi of de Lidl kan bestellen, maar mischien wel via hun website.

Bronnen:
http://www.aldi.nl/
http://www.lidl.nl/cps/rde/xchg//lidl_nl/h...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100