Hoe krijg ik cheddar net zo gestold als bij de mc donalds?

Ik heb een pakje van de aldi maar hoe ik het ook laat smelten pan,oven het blijft een plakkerig goedje niet net als bij de mac wat harder.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met die plakjes van de Aldi gaat het het best door eerst de hamburgers te bakken, op het eind de broodjes even 30 sec. in de pan licht bruinen, dan een plakje cheddar (niet net uit de koelkast) op een helft van het broodje leggen. Bovenop dit plakje leg je de hete hamburger en daarbovenop 1 theel. mosterd en 1 theel. ketchup of whatever you like. Je zult zien dat door de warmte van het vlees de kaas zachtjes iets smelt en toch stevig blijft. Deze cheddar is al een smeltkaas en directe hitte erboven zoals van een grill of oven , laat hem meteen wegsmelten. Hij hoeft dus niet extra verhit te worden. Toegevoegd na 2 minuten: Wist je trouwens dat ze over je bord met hete macaroni ook heerlijk wegsmelten?

heel kort op burger leggen met deksel over pap heen.

Kaas niet vooraf laten smelten. Gewoon een plakje tussen je hamburger, die weer verpakken in waxpapier (bakpapier kan ook), paar minuten laten rusten en dan 15 in de magnetron. Toegevoegd na 31 minuten: 15 seconden

Hamburger eerst bakken. Dan de kaas op je hamburger en heel kort onder de gril, of in de oven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100