Kan ik ergens een taart bestellen in de vorm van een drol?

Als cadeau

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk bij de betere taarthandelaar? Je kan er altijd naar vragen, en hopen dat ze die maken Misschien helpt het linkje hieronder wel voor je?

http://www.wondercake.nl/ . Deze dame maakt alle soorten taarten.

Als je op Marktplaats kijkt, zijn er best veel mensen die thuis gebak in opdracht maken voor anderen, tegen alleszins redelijke prijzen. Ook het maken van cupcakes (in feite kleine taartjes) is daarbij heel populair, dus op die manier kan je vast en zeker wel iemand vinden die zo'n taart voor je kan maken. Als dat onverhoopt (!) niet mocht lukken, dan is het bestellen van b.v. een taart (of mini-tompoucen) met een afbeelding van een drol ook nog een optie. De Hema heeft die service, kan je zelfs via internet bestellen.

Bronnen:
http://kopen.marktplaats.nl/search.php?sto...
http://www.hema.nl/onlinewinkelen/gebak/ta...

Zo'n taart zal niet te koop zijn, omdat er geen mensen zullen gaan watertanden bij de aanblik ervan. Geen bakker zal hem zo in de etalage zetten! (^0^). JJe zult hem dus zelf moeten maken en dat je niet de enige bent kan je hier zien; www.deleukstetaarten.nl/forum/viewtopic.php?id=163358 Ik denk dat ze een biscuitrol hebben gebakken en die zo gesneden en gevormd hebben in de 'drolvorm'. Tot slot besmeerd met een dikke laag chocolade ganache of -pasta. Ook zal je zoiets van cake kunnen maken. Toegevoegd na 2 minuten: De afbeelding kan je misschien uitprinten en ermee naar een warme bakker stappen. Bestellingen voeren ze meestal wel uit in de vorm die jij wilt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100