eten pubers nog bruinbrood?

Ik bak elke ochtend 2 pistoletjes af die meegaan naar school en meestal ook op gaan
zelf eet ik bruinbrood ook zelfgebakken

is dit een puberfase dat bruinbrood jakkes is

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik (als puber) eet smorgen 2 en smiddags 4 bruine boterhammen, op school zie ik ook redelijk veel mensen bruin brood eten, met namrn jongens want meisjes zie ik bijna nooit of weinig brood eten en als ze het eten is het meestal wit. Dus ja maar met namen jongens (zie ik dan hé, dit is niet negatief bedoelt). Zelf vind ik zelf gebakken brood niet lekker, wit gaat nog maar bruin vind ik vies, te sterke smaak.

Ik werk zelf met pubers en dan heb ik ook hiermee te maken. De voorkeur gaat ( in de meeste gevallen ) uit naar wit brood. Ik heb zoiets, en niet alleen op m'n werk, dat je gewoon eet wat er is. Het is niet de bedoeling dat zij degene zijn die alles bepalen. Het is natuurlijk van de zotte om voor iedereen zijn eigen voorgebakken broodjes te kopen. Pubers schoppen graag tegen van alles aan en waar ze hun kans schoon zien om jou grenzen op te zoeken zullen ze dit zeker doen. Verder zou ik zeggen: niet zeuren, maar eten!

Bij mij is het echt omgekeerd, ik vind wit brood pas lekker als ik het geen gewoonte vind om het te gaan eten. Eens in de maand een witte boterham gaat er bij mij wel in, maar ik heb toch een voorkeur voor bruin brood. Ook als ik kijk naar mensen op school heeft het overgrote deel bruin brood in de hand. Bij ons is het thuis, eten wat de pot schaft, en laat ik nou net een alleseter zijn :-)

Mijn waarneming: LIDL verkoopt meer bruin brood, AH daarentegen meer wit brood. Oudere jonge mensen kopen meer bruin brood, zijn ook goede klanten voor vleesvervangers. Gevraagd waarom: bruin brood heeft meer smaak.

jazeker, mijn kinderen eten alleen maar bruin brood. Laatst was het bij de bakker op dus nam ik ns een wit brood mee maar dat werd me niet echt in dank afgenomen. Kwestie van gewenning denk ik.

Ik als '15 jarige' puber werk ook alleen maar bruin brood naar binnen, soms wit maar liever niet.

Nee, helemaal niet! Ik ben 16 en eet niets liever! Ik eet er 6 per dag op een gewone schooldag. Wit neem ik nooit mee omdat dat niet vult, het is namelijk wel de bedoeling dat ik energie krijg van mijn eten! Dat hoor en zie ik ook wel om me heen, witbrood word wel lekker gevonden maar het wordt liever niet naar school meegenomen, gewoon omdat je daar niet genoeg energie van krijgt voor een hele schooldag!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100