Hebben wij ook zo´n soort ´kinder´ ijs maker in Nederland?

http://www.youtube.com/watch?v=VPmsFskYnsE&feature=g-vrec&context=G21c3b35RVAAAAAAAAAg, en dan ook dat je koek kan verkruimelen enz. die extra accesoires. ik vind het zo'n gaaf ding. Maar hij is helaas niet in Nederland te koop.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is wel heeeeeel mooi voorgesteld, maar het kan niet reeël zijn, om te beginnen al met de eerste "ijsfabrikage" en ga maar zo door. Mooie truc reclame film.

http://www.amazon.com/Little-Tikes-Makin-Real-Cream/dp/B004GXNDOC Bij Amazon kan je hem kopen. Is een betrouwbare shop, ik heb er wel vaker iets gekocht. Toegevoegd na 16 minuten: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_596184_ways?nodeId=596194 Hier zie je wat de vervoerskosten zijn (shipping) Ik heb nog nooit speelgoed gekocht, maar meestal duurdere spullen. Was vooral gunstig omdat de dollar minder waard was dan de Euro. Via 'currency converter' (even googelen) kan je direct omrekenen. Bij bijv. een tablet moest ik wel aan de bode die hem bracht BTW bijbetalen, maar ik denk niet dat dit bij zo'n laag bedrag is. Even nakijken bij de douane ( international shipping restrictions and customs information)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100