Hoe krijg je die typische bbq smaak, komt het door de houtskool of is het de warmte of iets anders?

Kan je die smaak ook bekomen zonder een bbq, maar bv op een grill?

Toegevoegd na 1 minuut:
Kan je zo'n elektrische bbq of grill ook binnen gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik BBQ al een paar jaar op gas met lavablokken. En niemand merkt het verschil. De kunst van echt goed BBQ is vlees snel dichtschroeien en de juiste kruiden. Wel vindt ik vlees dat door schroeihitte dicht gaat inderdaad lekkerder dan door een braadpan met boter.

Ja. Met rookaroma. Dit is echter in de Benelux verboden.

Je zou barbecuekruiden kunnen gebruiken,geven een heerlijke geur.Gewoon in de handel verkrijgbaar.

Antwoord op deel 2... Jazeker... Zorg wel dat er een raampje openstaat, en geniet van de binnengrill!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100