Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Chocolade mag pas puur genoemd worden vanaf 64% cacao.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Uhm, sorry, 54%, anders is het extra puur.
op deze website laat de globale samenstelling zien: naturel chocolade (puur) 44,5% cacao massa ,10% cacaoboter ,45% suiker ,0,5 andere ingrediënten.

foto: Samenstelling wittechocolade (I), melkchocolade (II) en naturel chocolade (puur) (III)

voor meer info op de website.

Toegevoegd na 2 minuten:
en met pure chocola word natuurlijk bittere bedoeld.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing