Kan ik 1 maand geleden ingevroren spaghetti nog eten?

Ik heb ongeveer 1 maand geleden spaghetti gemaakt en toen ingevroren. Wil het morgen gaan eten, kan dit nog?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er staat ongeveer 3 maanden voor de maximale houdbaarheid van ingevroren voedsel (bij -18 trouwens) dus het zou nog moeten gaan. Toegevoegd na 1 minuut: ik ben blijkbaar nog voorzichtig, hier een link van een slager die beweert dat je vlees tot 6 maanden kunt bewaren. (ik heb zelf trouwens ook wel voedsel dat ik pas na 6 maanden (of meer) eet.

Bronnen:
http://www.slagerijruyl.nl/index.php?optio...

Ja tuurlijk kan dat! Je kunt het een aantal maanden bewaren in de vriezer dus 1 maand is geen enkel probleem.

Ja hoor, spaghetti die 1 maand ingevroren is kan nog gewoon gegeten worden, daar is echt niks mis mee.

Als jouw vriezer/vriesvak een temperatuur van -18 graden Celsius heeft, dan kun je het na een maand nog goed eten.

Bronnen:
http://eten-en-drinken.infonu.nl/diversen/...

Als je vriezer inderdaad -18°C is, dan kan dat. In onderstaande link vind je een handige bewaarwijzer van het Voedingscentrum, hierin staat o.a. vermeld (op pagina 4)dat restjes van zelf bereide warme maaltijden 3 maanden in de vriezer bewaard kunnen worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100