Welk koek, snoep en chips kun je het best eten als je op dieët zit, of in welke ligt het laagste kcal gehalte?

Als je af wilt vallen wil je natuurlijk doorgaan met snoepen, koekjes en chips eten. Welke kun je het beste eten? In welke zit het laagste vet?

Weet jij het antwoord?

/2500

eierkoeken, ontbijtkoek, rijstewafel. In snoep, koekjes en chips zitten vaak transvetten (vetten die slecht voor je lichaam zijn en geen enkele toegevoegde waarde hebben). Wil je toch blijven snoepen, las dan een "junkdag" in, 1 dag in de week is snoepen toegestaan. Dieten en snoepen gaan nou eenmaal niet samen.

Geen koek, snoep en chips. Als je dit altijd wel hebt gegeten en nu wilt afvallen zul ja al kilo's kwijtraken met het niet eten van deze calorieën (als je daarnaast ook op je voeding let). Als je het echt wil, dan zou ik kiezen voor een calorie arme reep. Bijv. een eiwit reep. Handig voor je om te weten is hoeveel calorien je op de dag max. mag nuttigen, en vervolgens op verpakkingen kijken hoeveel er in de betreffende producten zit dat je zorgt dat je niet over deze hoeveelheid heen komt. Dit alles icm met sport, zorgt ervoor dat je afvalt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100