Is er een gratis online programma waar je de calorieen bij kunt houden van wat je eet. En het aan het eind vd dag op kan tellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zo'n programma bestaat zeker. Ik wil je de caloriechecker van het voedingscentrum aanraden. Hier staan heel veel producten in, variërend van kant-en-klaar-producten tot rauwe worteltjes en pepernoten. Met de Caloriechecker van het Voedingscentrum kun je: *Checken hoeveel calorieën en (verzadigd) vet een product levert. *Je kunt ook verschillende producten laten optellen. Zo kun je bijvoorbeeld de calorieën en (verzadigd) vet bekijken van een bruine boterham met boter en kaas. Of een beker chocolademelk met slagroom. *Checken hoeveel calorieën en (verzadigd) vet je op een dag binnenkrijgt. Bij de uitkomst krijg je advies. *Je kunt invoeren wat je op een hele dag hebt gegeten en gedronken. Op basis daarvan krijg je advies. *Ingevoerde dagen worden opgeslagen in ‘Mijn dagboek’. Je kunt ze later opnieuw bekijken en twee maanden met elkaar vergelijken. Heel uitgebreid dus, en van een onafhankelijke organisatie. Link: zie hieronder. Toegevoegd na 1 minuut: Het is trouwens gratis, je moet je alleen even aanmelden.

Hiervoor zijn meerdere sites, zie bronnen. De onderste bron komen ze vandaan, daar worden ze ook verleken. Naast deze 3 zullen er waarschijnlijk nog wel meer zijn.

Bronnen:
Caloriedagboek.nl
http://www.healthylives.nl/voeding/afvalle...
Valtaf.nl
Weightwatchers.nl

Je hebt ook de eetmeter van het voedingscentrum. Die geeft ook tips over wat je kan aanpassen.

'calorieteller' voor op de iphone. Kan je ook barcode scannen enzo.

Kijk eens op www.dieetcoach.nl Dat is met medewerking van de Universiteit Limburg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100