De kinderen moeten iets mee naar school wat gemaakt is van koek of snoep, iemand ideeen?

M'n beide jongens moeten in het kader van de kinderboekenweek donderdag beide iets mee wat gemaakt is met een gek of leuk recept. Ik hoorde van sommige moeders dat ze een cake gaan maken en die versieren, weer anderen maken een gezicht volledig van snoep. ik ben even door m'n ideeen heen, iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vroeger maakte ik met m'n moeder voor m'n verjaardag altijd een egel van een halve witte kool met prikkers erin. Aan de prikkers stukjes kaas, druiven, kleine cocktailworstjes, dat soort werk. Twee ogen van peen eropgeprikt met twee punaises en je egel is af. Lekker groot ding, en nog gezond ook! Als het echt met snoep moet, dan kun je er natuurlijk ook marshmellows aanprikken. Veel plezier in ieder geval! Toegevoegd na 2 minuten: Oh en anders kun je nog recepten van de digischool van tijdens de kinderboekenweek van vorig jaar recyclen! Pompoensoep, koeienogen, knakworstvingers... Vast wel een paar dingen bij die twee jonge jongens kunnen waarderen: http://www.digischool.nl/po/community56/kinderboekenweek2005/vervolgpagina%20recepten.htm Toegevoegd na 4 minuten: Vooral de insectenpudding lijkt me makkelijk en leuk: "Koop een pakje TRIX Jello pudding. Maak het klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Koop bij de snoepwinkel verschillende enge dingen zoals, winegum vliegjes, slangen enz. Doe deze in een puddingvorm of in kleine vormpjes Giet de Jello pudding erbij en klaar is je griezelige insectenpudding." Toegevoegd na 28 minuten: Oh, hier een "recept" voor de egel, trouwens. Ik vind hem leuker zonder alufolie, maar ieder zijn meug: http://www.party-kids.nl/traktatie.asp?intCategorie=1&intNummer=3395 Toegevoegd na 31 minuten: Op Partykids trouwens nog veeeeeeeeel meer leuke traktaties! Piraten van eierkoeken, Krokodillen van komkommer, een piratenboot van cake, choco-appels... http://www.party-kids.nl/titels.asp?intCategorie=1&strSorteer=intMail Toegevoegd na 38 minuten: Tenslotte kun je nog de kinderrecepten van bijvoorbeeld Albert Heijn erbij pakken en bijvoorbeeld "Spoekies" maken: http://www.ah.nl/recepten/recept?id=87910&classification=kinderrecepten&course=nagerecht Voor meer kinderrecepten, zie http://kook.rubriek.nl/eten&drinken/kinderrecepten.php

Onze zoon was vanmorgen aan de beurt ! Ik heb een doosje partycups gehaald, een banaan in schijfjes gesneden, oven op 200 graden zetten, een eitje boven een bakje breken, iets peper en zout erdoor en een beetje geraspte kaas en 2 eetlepels melk goed door elkaar roeren, hiervan iets in de cupjes doen, banaan erbovenop daar weer een beetje van het goedje bovenop en 10 minuutjes in de oven. lekker makkelijk en eet smakelijk !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100