een kliekje stamppot andijvie opwarmen of bakken?

wat is lekkerder opwarmen in magnetron of toch effe aanzetten op het vuur met een lekker bruin korstje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eigenlijk wordt niets lekkerder in de magnetron. Als je het lekker wil houden kun je de kliekjes beter opbakken in de koekenpan. Lekker met verse worst en wat uitgebakken spekjes heerlijk!

Opbakken natuurlijk! Beetje knoflook er bij en/of een uitje.. erg lekker.. :-)

De meningen zijn verdeeld. Ieder heeft weer een andere smaak. Waar mijn ouders zweren bij het opbakken met het lekkere bruine korstje, moet ik er weer niets van weten, gewoon lekker in de magnetron.

Niet doen! Warm restjes nitraatrijke groenten zoals spinazie en andijvie nooit opnieuw op, zeker niet voor kleine kinderen. Het relatief traag opwarmen en afkoelen bevordert de bacteriële omzetting van nitraat tot nitriet. Nitrieten zijn slecht, dus beter gewoon niet doen.

Lekker opbakken hoor , ik heb het vorige week nog gegeten en het was heeeerlijk.

Het aller, aller, allerlekkerste is even opbakken met dat bruine korstje er aan, een kuiltje er in voor een beetje jus, wat zout en peper, balletje gehakt, geweldig daar kan geen magnetron tegen op. Hoe laat ga je eten?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100