Wat is de gezondste en wat de slechste chocolade wit,puur of melk?

Wat?

Toegevoegd na 11 minuten:
En waarom eigenlijk

Weet jij het antwoord?

/2500

puur is het gezondst, wit het slechts

Puur chocolade is het gezondst

Puur. Witte chocolade bestaat grotendeels uit cacaoboter en suiker. Melkchocolade bestaat daar deels uit, naast melk, en pure chocolade wordt grotendeels uit pure cacao gemaakt. Vet is per definitie en zelfs in het algemeen gesproken helemaal niet slecht voor je gezondheid. Maar dat zijn de kunstmatig geharde vetten in witte en melkchocolade wel. Bovendien heeft pure chocolade een gunstig effect op het functioneren van hart en bloedvaten.

In witte chocola zit helemaal geen cacao. Dus eigenlijk wanneer je over de meest voorkomende chocola die bijv. in een supermarkt gekocht worden het volgende kunnen handhaven; Vaak is melkchocola vetter en meer suiker dus dan zou je kunnen zeggen dat het gezondst (of minst slecht) pure chocola zou zijn.

het alle gezondste chocolade is raw food chocolade pure cacao dus niet verhit boven 42 graden om de goeie stoffen in bewaart blijven waar door het belangrijk is om er nog leven enzymen in zitten om voedsel makkelijk te verteren en bij de verhitte chocolade gaan goeie stoffen uit waar je dik van word rauwe cacao verminderd ook de eetlust ik zeg altijd goedkoop is duur koop om het niks doet voor je gezondheid

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100