Bestaat er zoiets als een 'ei-beschermer'?

Ik neem geregeld een gekookt ei mee naar mijn werk en deze kan nog weleens kapot gaan in mijn broodtrommel. Ik zou daarom een bescherm-boxje voor mijn ei willen (zoals al voor appels en bananen bestaat), weet iemand of dit ergens te verkrijgen is en of dit überhaupt al bestaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Te koop bij Melaminegoed of KampeerPerfect: de eierbox, circa 2.50 per stuk.

Bronnen:
http://www.kampeerperfect.nl/artikelen/120...
http://www.melaminegoed.eu/eierdoos-voor-s...

Als het niet bestaat kun je er een maken van een eierdoos

ik heb wel eens een eierwarmer gehad in de vorm van een ei, was een plastic ei, aan de binnenkant bekleed met schuimrubber, ik weet alleen niet meer waar gekocht, maak zelf een doosje beplakt met schuimrubber aan binnenkant.

Er zijn van die plastic eierdoosjes om eieren te koken voor in de magnetron, ook handig om een ei mee te nemen. Bij Blokker te koop. Toegevoegd na 4 minuten: Ook heb ik eens bij de Action verrassings-eieren gekocht, plastic, van groot formaat, past makkelijk een ei in.

Ik wikkel er altijd een velletje dik keukenpapier omheen en daarna een stuk aluminiumfolie voor de stevigheid. Zo blijft hij mooi heel.

Ik heb deze! Heel handig, zelfs met zoutvaatje! Maar of die nog te koop zijn? Ik heb hem al dertig jaar....

Ik heb een (hard)plastic koker met schuimrubber aan de binnenkant gemaakt. Dan zit het ei stevig in het schuim, het past voor alle formaten itt tot iets zonder schuimrubber, en je kunt het er makkelijk uitduwen aan de boven- en onderkant. Als koker kun je van alles gebruiken, een leeg apothekers- of medicijnpotje zonder onderkant of zo. Toegevoegd na 4 minuten: In een dikke sok in een koker of potje kan ook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100