Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom zou ik bij vis in blik kiezen voor een vis moot?

Bij vismoot uit blik ben je een eeuwigheid bezig met stukjes graat enzo te verwijderen omdat alles door elkaar heen zit geplempt. Dus waarom niet gewoon kiezen voor stukjes (filet)? (liever natuurlijk vers, maar dat heb je niet altijd voorhanden) Wat is het voordeel van zo'n moot in blik t.o.v. filet uit blik?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (3)

Niet iedereen heeft een vriezer, en kan nu toch vis op voorraad nemen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
ik denk dat jij de vraag niet goed gelezen hebt.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Klopt! Excuus
Omdat je bij een moot zelf kunt bepalen hoe groot de stukjes vis moeten worden, terwijl de stukjes filet eigenlijk meer flintertjes zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Wellicht lijkt het met vis moot in blik met graat ook nog op verse vis, juist door de graatjes...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing