Een dieet dat je iedere 3 uur of 4 uur mag eten of een ander dieet waar iemand goede ervaringen mee heeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Toen ik lang geleden nog een overgewicht had van 55 kilo ben ik naar de huisarts gegaan en heb hem gevraagd om een lijst met voedsel dat ik wel mocht hebben als ik wilde afvallen. Dit in combinatie met een dagelijks bezoek aan de sportschool. Heeft er tot geleid dat ik in iets meer dan 3 maandan 45 kilo ben afgevallen. Dit alles in 1995... Genant detail: in die 3 bewuste maanden ging ik gewoon ieder weekend stappen en dat eindigde altijd met heel (erg) veel knoflooksaus en shoarma. Nooit geweten, of dit heeft bijgedragen aan het afvallen... Een jaar of 10 terug heb ik van een vriendin ooit een recept gekregen van een uiensoep die vol zat met allerlei koolsoorten. Dit heeft er toe geleid dat ik in 2 weken tijd mijn BMI van 88 kg heb bereikt. Vanaf 2000 schommel ik een beetje rondom de 90 kg. Door gewoon een beetje rekening te houden met wat ik eet, zonder honger te lijden...

omdat het ook een ander dieet mag zijn: Sonja Bakker, ondanks de negatieve ervaringen die ik hier en daar ook wel eens hoor raad ik het toch aan. Bij mij hielp het, alhoewel het aantal kilo's wat er bij af 'moest' niet zo heel erg hoog was. Makkelijk vol te houden, en simpel omdat het weekmenu al helemaal voor je verzonnen is. Je gaat je helemaal verheugen als je een keer s'avonds een speculaasje mag eten :-) Succes! SB-tegenstanders gaan me nu vast minnen..

Ik ben met Weight Watchers 35 kilo afgevallen in ongeveer een jaar tijd. Het ging niet belachelijk snel, maar ik heb het gewicht aardig weten te behouden, al moet er na de zomervakantie altijd weer even een paar kilo af. Ik woog ooit 95 kilo en zit nu al jaren rond de 60 kilo. Met Weight Watchers mag je om de 4 uur iets eten, zolang je maar weet dat het verantwoord is wat je naar binnen stopt. (dat leer je allemaal in de cursus) Ik ging overigens niet naar bijeenkomsten maar deed alles online, heel handig. Ik heb veel ervaring met dieten, en zweer bij Weight Watchers: Het is heel goed vol te houden, in te passen in je dagelijks leven, je kunt af en toe 'sparen' voor een avondje lekker eten en, het belangrijkste van allemaal: Je leert je lijf kennen en je leert het hoe en waarom van gezond en verantwoord eten.

Bronnen:
www.weightwatchers.nl

Ik heb goede ervaringen met Weight Watchers.Een vriendin in 1 jaar 25 kg afgevallen en ik zelf wilde er 4 kg afhebben dus kookboek met heel veel tips geleend.Juist langzaam afvallen is beter voor je lichaam.Wat ietwat lastig is ,is dat als je een gezin hebt zij niet precies hetzelfde kunnen eten anders vallen ze ook wellicht af."Wat misschien niet de bedoeling is" Boek wat ik heb van WW heet Quick Start Kookboek. Toegevoegd na 44 minuten: Er is zelfs een keuze of je meer of minder wilt eten,beetje uitvogelen maar gezond ,lekker en hoeft niet duur te zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100