geen eetlust meer hoe komt het?

ik heb al een lange tijd geen eetlust meer en weet niet precies hoe het komt..
Ik ben al wel een langere tijd depressief en ik slik slaappillen maar ik weet of het daar door komt??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als ik kijk naar je andere vraag "hoe stop ik met in mezelf snijden" , en je reactie dat je het slaapmiddel niet voorgeschreven hebt gekregen van een arts, maar uit het nachtkastje van je zusje...........dan maak ik me heel erg zorgen over je! Weten je ouders van je problemen, of zijn er anderen mensen die weten dat je zo depressief bent? Ben je 15 jaar oud? ( omdat 15 achter je nickname staat ) Bel eens met de kindertelefoon, praat met een mentor of decaan, of maak zelf een afspraak met de huisarts. Alsjeblieft, vraag hulp op tijd, zodat je weer de mooie en zonnige kanten van het leven kan gaan zien, het leven en ook JIJ bent echt absoluut de moeite waard!!

wat vervelend!!herken het ook..door de depressie heb je eigenlijk gewoon nergens zin in dus ook niet in eten. je hebt continu spanning en je kent het vast wel door verliefdheid kan je niet eten of je hebt een sport wedstrijd je bent znuwachtig je kan niet eten of toetsen..ga zo maar door bij een depressie ben je eigenlijk continu in spanning en soms zo erg of een tijdje zo erg dat je dus geen trek hebt in eten.. Je kan het best hulp zoeken als je dat nog niet hebt. En dan praten over je gedachtes en gevoel of medicijnen slikken. Succes!!

Geen eetlust hebben kan één van de symptomen zijn van een depressie. Dus het kan daardoor komen. Praat er over met de arts die je de slaappillen voorschrijft. Missschien heb je nog een bijkomende behandeling en therapie nodig.

Het schijnt dat n tekort aan vitamine B12 ook invloed op je eetlust heeft

Depressieve mensen hebben vaak tekorten. Voornamelijk omega 3 en vitamine D komt hierbij voor. Je hebt van Marinepa zo'n goede combinatie waar ik al heel positieve dingen van heb gehoord. Als je je depressie onder controle hebt, zal je eetlust vanzelf terugkomen. Maar ga hier in ieder geval met iemand over praten. Liefst een dokter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100