hoe kan ik ziek worden door 10 frietjes ???

hoi mensen
ik was op een feetjes
ik normaal eet ik om 6 uur of zo iets
maar nu was ik op een feestje
en ik had vreselijke honger
en aten we past om 8uur of iets later
toen heb ik volgens mij maar een frietjes op
en ik werd echt heel misselijk
hoe kan dat want ik had echt heel veel honger
:(

Toegevoegd na 4 minuten:
haha het kan niet dood de friet of
de frituur suas zijn
want anders waren er veel meer mensen ziek geweest

Toegevoegd na 6 minuten:
jammer genoeg was ik de hele avond
toen ziek + de ochtend
dus ik vond het allemaal maar raar !!!

Toegevoegd na 1 dag:
hoi mensen
even dat jullie het weten
ik drink geen alcohol:)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk niet dat het aan de frietjes lag, maar meer aan het feit dat je zo laat at; dan ga je over je grens heen. Dit heb ik zelf ook; na te lang wachten met eten en erge honger krijg ik maagkramp, word misselijk, duizelig, etcetera. het maakt niet uit wat ik daarna eet, of het licht of zwaar voedsel is of enkel een banaan o.i.d., de misselijkheid komt altijd. Heb dan ook niet zo'n trek meer, en jij ook niet zo te lezen, als je maar een stuk of 10 frietjes op hebt :) Volgende keer misschien proberen eerder iets te eten ergens vandaan te halen (voor zover dat lukt op een feestje natuurlijk)

Misschien was de fritessaus bedorven? Misschien werd je door een andere oorzaak misselijk. Je kunt overigens ook misselijk worden van een hongergevoel.

Niet goed gaar gefrituurd, te koud?

Het is zo dat als je heel erg trek hebt, je vaak een beetje misselijk wordt als je gaat eten. En vooral friet, dat heel vet is, werkt dan net even niet goed voor jouw maag op dat moment.

eet niet teveel vet/suiker maar eet af en toe een appel, anders wordt je kaal.

Meestal eet je frietjes met je vingers, met meerdere mensen vaak uit dezelfde schaal. Als iemand in het gezelschap zijn handen na toiletbezoek niet gewassen heeft, of na wassen de vieze deurkruk gebruikt heeft dan kunnen er darmbacteriën (Ecoli, etc.) meegelift zijn. Niet iedereen hoeft daar ziek van te worden, jij kunt gewoon pech gehad hebben. Het is de reden om op feestjes ook voorzichtig om te springen met schaaltjes pinda's en andere zoutjes.

misschien heb je te snel gegeten, als je eerst heel erg honger hebt en daarna snel iets eet kan je misselijk worden. of misschien ben je allergisch voor iets dat in die saus of in de frites zit?

misschien lag het niet aan de frietjes maar aan iets wat je erbij gedronken had wat bedorven was ( of misschien alcoholisch? ). Of misschien lag het ook daar niet aan maar zou je zowiezo ziek zijn geworden die avond omdat je wat onder de leden had of eerder op de dag iets gegeten had wat niet goed meer was.

Als ik al wat alcohol op heb mag ik niks eten of ik wordt ziek..ene keer kan het wel goed vallen..mja..ik neem de gok niet. Had je gedronken? Wat de rest zegt..je had honger, lege maag, vette friet..tja..;) Niks om je echt druk om te maken zou ik zeggen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100