hoe kan je op natuurlijke manier veel vet verbranden behalve sporten! dus qua voedsel.

Weet jij het antwoord?

/2500

1 dag veel eten met weinig calorieën en dan de volgende dag normaal eten.

Door minder te eten dan je nodig hebt. Zelfs als je niet beweegt verbrand je toch vetten. Dus stel dat je een vrouw bent van onder de 30, dan heb je circa 2000 calorien nodig. Neem je dan consequent minder, bijvoorbeeld 1800 dan gaat je lichaam vanzelf vetten verbranden. Volstrekt natuurlijk is dat. Het menselijk lichaam heeft vanwege evolutionair voordeel de mogelijkheid om energie op te slaan in de vorm van vet. Als je meer energie gebruikt dan inneemt val je dus af. Op een onverantwoorde manier afvallen kan wel heel ongezond zijn. Informeer jezelf goed over hoeveel je mag afvallen en houdt je vitamine-inname goed op peil. Overleg bij voorkeur eerst met een deskundige voordat je zomaar besluit te gaan diëten.

NIET! Vet verbranden doe je door bewegen. Dat hoeft niet intensief sporten te zijn> lekker wandelen en fietsen en tuinieren is ook goed. Maar qua voedsel verbrand je geen vet. Je kunt er voor zorgen vetarm te eten. Verder is het belangrijk minimaal vijf keer per dag -iets - te eten waardoor de stofwisseling sneller wordt. En alles bijelkaar moet je er voor zorgen dat je minder calorieën opneemt dan je verbrand door je dagelijkse bezigheden. Voor alles wat je doet is energie(calorieën) nodig: eten, slapen, studeren, werken, trainen, ademen, enz. Terwijl je dit leest verbrand je calorieën.

Bronnen:
http://www.goede-voeding.nl/

Ik ben het met het bovenstaande antwoord eens, als je echt vet wilt verbranden dan moet je bewegen minder vet eten moet je natuurlijk ook doen maar zonder beweging zal dit geen enkel effect hebben. Sporten is ook nog eens erg gezond, dus meer de reden om te gaan sporten. Ik hoop dat fout je vraag beantwoord.

Nog altijd elke dag 3 maaltijden eten. Ontbijt lunch ( kan tussendoortje zijn ) en avondeten. Maar let op wat je eet. 'S ochtends kan je beginnen met een granenmaaltijd zoals brood of brinta, beschuit met een broodbeleg. Drink water of diksap-siroop of melk. Lunch : kan een broodje gezond zijn of een soepje. In Rotterdam heb je bijvoorbeeld de Groene Passage is een supermarkt met biologische producten en heeft ook nog een etens zaakje. Muesli reepjes of fruitreepjes ook heel gezond ! In de avond: vlees met een stamp potje ? sowieso moet je blijven bewegen voor echte veranderingen, maarja sporten met slechte eetgewoonte kan ook niet :)

als je sneller vet wil verbranden dan bedoel je vetpertage naar beneden op een hoge hartslag met interval want interval zorg er voor dat je minder cortisol aan maak tijdens de cardio dan op een tempo te trainen en kokosolie kan voor zorgen dat je stofwisseling en je vetverbranding op een natuurlijk manier om hoog gaat het bestaat uit middeketens het word omgezet in energie van plaats in vet word snel afgebroken in het lichaam want als je nou plantaardige olie neemt bestaat 100 % uit lange ketens duss kans is groot als je 100% plantaardig eet dat je hogere vetpertage krijgt en vooral gezond eten en genoeg spierversterkende oefenen dan moet zeker lukken

Door iets te eten wat minder calorieën bevat dan dat je calorieen verbruikt om het op te eten en te verwerken.

Water drinken! Dat is geen eten, maar het werkt wel. Al heel veel mensen hebben tegen mij gezegd dat sporten zonder water te drinken niet helpt, maar water drinken alleen wel. En dan daarnaast gewoon gezond blijven eten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100