Waar koop je de lekkerste Prosecco online?

Prosecco is het helemaal dit jaar, maar meer dan de helft van de keren is het bagger wat je in je glas krijgt. Ik ben op zoek naar kwaliteit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf twee keer de prosecco route afgelegd in de Conegliano-Valdobbiadene regio en ben blij om te zien dat er nu ook een website die zich volledig richt kwaliteitsprosecco: http://proseccoslijterij.nl/. Aanrader! Hoef ik ook niet steeds naar Italië :) En ze verkopen prosecco van twee van mijn favoriete huizen - Serre en Malibrán!

Bronnen:
http://proseccoslijterij.nl/

De oordelen van de deskundigen lopen soms flink uiteen. Waar de ene wijnkenner juist wel gecharmeerd is van de ene prosecco wordt een ander daar juist helemaal niet blij van. Over de slechtste prosecco zijn de deskundigen het wel eens. Met als eindcijfer een 4,5, laten de deskundigen de prosecco il Cortigiano van de Mitra liever staan. Dan door naar de top drie. Op de derde plaats met een 6,3 is geëindigd de La Tordera van de Wijnkring. Ook met een 6,3 maar goedkoper staat op de tweede plaats de Santa Chiara van de Gall & Gall. En de winnaar is Villa Marianna van Jumbo. Volgens de test van Kassa.

Bronnen:
http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/frag...

Bij de betere italiaanse winkels...

hier kan je hem zelfs in afslag kopen

Bronnen:
http://www.wijnvoordeel.be/index.php?wkid=...

De beste prosecco koop je online bij www.wijnvoorthuis.nl

Bronnen:
http://www.wijnvoorthuis.nl/default.aspx?p...

http://www.degezondeapotheker.nl/maillist.html Klik op de delicatessen bestellijst en scroll omlaag. Tamelijk onderaan na de jams en confitures kom je bij de Italiaanse dranken en daar staat Prosecco. Die ie echt heerlijk! De toelevering komt van wijnhandel Ockhuyzen in Haarlem en dat is hier een gerenommeerde zaak. Hij is niet goedkoop, dat zeg ik erbij, maar als je een echt lekkere wilt....Alle waar naar zijn geld hè, zeg ik maar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100