Is glas eten schadelijk?

Ik at gisteren op een feest een stuk van een champagneglas. Is dit schadelijk? Ik heb nergens last van. Moet ik naar de dokter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja uiteraard is dit schadelijk! Het kan je ingewanden beschadigen! Ik zou zeker je speeksel en stoelgang in de gaten houden.... Als je ook maar een druppeltje bloed ziet direct naar de dokter!

Lijkt mij niet echt gezond. r kan een risico op zijn op een inwendige bloeding. Wellicht toch even de huisarts raadplegen? Euhm, waarom eet je glas overigens?

Nee idd het is niet gezond. Maar je voelt niets wat je kan doen is het volgende : ( immers de 8 uur vertering is al voorbij ) 1e) je huisarts inlichten 2e) bij bloedige / zwarte poep eveneens je huisarts melden c.q. maatregelen nemen. Sterkte !!

Het ligt eraan hoe groot het stuk was en of je erop gekauwd hebt. In het laatste geval: eet ontbijtkoek, dat kan de glasresten wat 'inpakken'. Als het een echt stuk was: naar de dokter, want dat kan schade toebrengen aan je ingewanden of aan je anus als het je ingewanden toch keurig passeert.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100