Als je gaat dieeten is dan kauwgom ook slecht voor je?

Ik moet en zal afvallen nog suggesties???
Ik moet het weten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nu kom ik met een heel ander antwoord: ik heb altijd begrepen dat het kauwen van kauwgom de spijsvertering stimuleert. Je hersenen krijgen door de kauw bewegingen prikkels waardoor de rest van je lichaam reageert in de vorm van verteren. Ik heb het even voor je opgezocht: ''Volgens het ziekenhuis is uit onderzoek gebleken dat kauwgon kauwen de spijsvertering bevordert''. Hoe dan ook zou ik me niet zo druk maken over een kauwgumpje. Het is een meer dan prima alternatief voor een snack en als je toch op die tour gaat, probeer ook eens smintjes.. piepklein, in verschillende smaken en nauwelijks calorieën!

Versterkt wel je honger gevoel plus dat er calorieën inzitten hoe weinig dan ook.

Nee hoor, je kunt gewoon kauwgom eten, zolang het maar suikervrij is (geen bubblegum dus). Niet teveel, want door de zoetstoffen kun je last van je darmen krijgen.

Ja het versterkt je honger gevoel en er zitten calorieen in. Maar het is wel handig als je gaat koken, het voorkomt dat je blijft proeven en snoepen. Omdat er al iets in je mond zit met een sterke smaak.

water kan je een heel goed gevoel geven, dat je vol zit het is zuiver en cal arm veel succes

Ik geloof dat ik hier de stelling een beetje voorbij ga, maar ik begreep dat je wil afvallen. Tegenwoordig maakt iedereen zich maar druk om sporten en gezond eten, wat natuurlijk ook belangrijk is. Maar is het niet opvallend dat één persoon makkelijker afvalt als een ander? Ik denk dat het te maken heeft met je lichaam en hoe die vet opslaat. Ik denk dus dat het een hormonen kwestie is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100