Wat doet een slager met de uiteinden van een worst?

Wanneer een slager vleeswaren snijdt, dan houdt hij het laatste stukje over. Dat is niet meer fatsoenlijk te snijden lijkt mij. Wat doen ze met die restjes?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een fatsoenlijke slager en dierenvriend kan die restjes onmogelijk voor de honden van zijn klanten bewaren, er rest dus maar een oplossing; mee naar huis voor zijn kinderen.

De slager waar ik heb gewerkt bewaarde ze voor mensen met een hond =)

Ik denk dat alle restjes de gehaktmolen in gaan om weer verwerkt te worden tot andere zaken. Weggooien zullen ze niet snel doen. Beantwoord door een vegetariër ;-)

Ken mensen die ze gebruiken in de gerechten die ze erbij verkochten.

Mee naar huis nemen, en zelf op brood doen. Heb ik een slagerszoon wel eens horen zeggen: wij eten thuis altijd de kontjes!

Ik werk heel toevallig in een slagerij, wij gebruiken een deel door het gehakt (rundvlees) en een deel gooien we weg (varkensvlees) Het is dmij door mn baas verboden om het als dierenvoeding te verkopen maar ik weet dat andere dat nog wel doen.

Sommige soorten vleeswaar is prima geschikt om als blokjes door bijvoorbeeld de macaroni te doen. Als zodanig worden die kontjes wel verkocht maar ik weet niet of iedere slager dat doet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100