Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

De jam hier is klonterig hoe krijg je die weer goed smeerbaar ?

Toegevoegd na 6 minuten:
In de magnetron?
Hoelang dan ?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
685

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Even kort verwarmen, op vuur of in magnetron...
Als t verwarmd is, door een zeef duwen en weer laten afkoelen. Je houd nu heerlijke en klontvrije jam over.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Ik leg hem dan in de magnetron!!!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Hoe lang het in de magnetron moet? Ik zou beginnen met een paar seconden, even doorroeren, en dit herhalen tot het goed is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Even aubainmarie warm maken d.w.z. de pot een tijdje in heet water zetten doorroeren en door een grove zeef halen, alle klonten weg!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding