Gepofte rijst met een fel gekleurd laagje eromheen. Hoe heet dat en waar kun je dat kopen

Bij de AH en c1000 heb ik het niet gezien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb dit altijd gewoon bij de Albert Heijn kunnen kopen, kijk maar eens op de website: http://webwinkel.ah.nl/process?search_parameter=manna&catalog=AH&action=albert_noscript.modules.build De HEMA is ook altijd een goede winkel voor dit soort 'ouderwets' snoepgoed.

Bedoel je soms Lima pops? DAt zijn gepofte kamut (graan). Dat kun je kopen bij natuurvoedingswinkels. Toegevoegd na 44 seconden: Maar hiet zit geen felgekleurd laagje omheen. Toegevoegd na 3 minuten: Ohhh, je bedoelt die ouderwetse 'snoepjes'. Die kun je in snoepwinkels en op de markt nog wel kopen. Volgens mij heeft C1000 en de Aldi ze ook.

Dat heet "manna". Ik koop het nooit dus op je tweede vraag moet ik je het antwoord schuldig blijven. Volgens mij zag ik het wel eens bij de AH liggen, maar is misschien uit het assortiment gehaald? Toegevoegd na 3 minuten: Je kunt het in ieder geval hier via internet kopen: http://www.realdutchfood.com/producten/snoep/diverse_snoepgoed/candy_man_manna_plofrijst_

Bronnen:
http://www.hoeraikbenjarig.nl/vengbekertje...

bij de coop en de ah xl kun je het kopen

Het heet inderdaad manna en ik kocht het altijd bij de Jamin, daar vond ik ze het lekkerst.

Gewoon gepofte rijst, overal bij de snoepafdeling. Zeer goedkoop!

Deze snoepjes heten Manna.

Deze snoepjes heten inderdaad manna en zijn ook bij dirk v.d broek te koop. Maar bij ons thuis heten ze oma snoepjes, de kleinkinderen zijn er dol op en oma heb ze altijd in huis. Maar oma vind ze ook heel lekker hoor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100