kan je red label mixen met normale cola? of moet dat per se met coca cola?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet wat volgens jou het verschil is tussen normale cola en coca cola. LM Red Label cigarettes is a cigarette brand made by Philip Morris. Die zou ik niet mixen met wat voor cola dan ook. Maar als je de Johnnie Walker Red Label whisky bedoelt: Die kun je mixen met alles wat je maar lekker vind. Van Pepsi cola en Coca cola tot 7-up, of water, of wat dan ook .

Nee, dat mag niet, en daar moet je ook heel erg me uitkijken. Dat soort vragen kan je ook maar beter niet in het openbaar stellen... Als je het in je hoofd haalt om whiskey te mixen met cola van een ander merk dan Coca Cola, dan staat er voor je het weet politie op je stoep -- dit is hoogst illegaal! Mocht je worden opgepakt voor een misdrijf van deze aard dan kijk je al snel naar een levenslange celstraf.

Red Label kan je prima mixen. Bij de chiquere soorten (green, blue) is het redelijk zonde/schandalig om uberhaupt aan mixen te denken. Ook lekker in de zomer: red label met spa rood en ijs.

het is allemaal een kwestie van smaak. veel mensen zullen zeggen whiskey mix je niet. maar als je mixed maakt het niet uit met welke cola.

Tuurlijk kan dat, mits jij het lekker vindt. Persoonlijk vind ik het zonde om red label te mixen en zou daar een goedkopere whiskey voor nemen. Maar dat is misschien mijn eigen gierigheid. Mijn zwager bijvoorbeeld drinkt altijd Bacardi Cola. Maar zodra je hem geen echte cola geeft proeft hij het gelijk en vindt hij het niet lekker. Je kunt het dus rustig doen zolang jij het maar lekker vindt. Maar red label mixen met de hola hola van de Lidle....... zou mij wel iets te ver gaan. Dan moet de cola toch wel wat beter zijn!

Cola is cola, elk merk smaakt net even anders, maar kies vooral die welke jij het lekkerste vindt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100