Hoe wordt een ei tot eiersalade verwerkt in de fabriek?

hoe wordt een ei gekookt en gepeld in een fabriek en hoe wordt het ei verwerkt tot eiersalade?

Toegevoegd na 29 minuten:
en gesplitst, gesneden en gepasteuriseerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een speciale machine kookt, koelt en pelt maximaal 20.000 eieren/uur. Hij kan met zowel bruine als witte eieren werken. De SEPS 20000 is een van de meest geavanceerde systemen met betrekking tot opbrengst, hygiëne, compactheid en lagere bedrijfskosten. Als je bijgaande link bekijkt, krijg je alle informatie. De fabrikage van eiersalade gebeurt in diverse snackfabrieken, die zo allemaal hun eigen recepturen hebben.

Ik kan je geen antwoord geven maar je zou eens dit televisie programma moeten mailen, zij maken afleveringen over het produceren van voedsel. http://zine.ntr.nl/page/856

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100