wij gaan met drie meiden 17 dec na maastricht wat is een gezellig cafe met hollandse muziek waar kan je lekker eten

lekker 1 nachtje weg gezellig uit ons dak

Toegevoegd na 1 minuut:
we zijn wel meiden van 50 jaar haha

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eetcafé 1900 - zie link Geniet ervan meiden!

Bronnen:
http://www.eetcafe1900.nl/

in Maastricht is genoeg te doen. kijk hier: het historische stadsdeel Wyck, het nieuwbouwgedeelte Céramique, in het Vrijthof kun je eten.

Wat heerlijk met z`n drieën naar Maastricht, het is een geweldige stad, met een heel mooi plein het vrijthof waar je naar hartelust kunt eten en drinken, wij zijn er pas 2 dagen geweest en 1 dag thermae 2000, je kunt er veel plezier beleven in Maastricht, neem de portemonnee mee en nog belangrijker een goed humeur zoldat je veel kunt lachen, en prachtige gebouwe bezichtigen, kerken, wat leeftijd betreft het is niet gebonden aan leeftijd, sjansen en flirten kan altiijd. veel plezier.

Ik woon zelf in maastricht.Het vrijthof is wel leuk maar erg toeristisch het onze lieve vrouweplein is heel erg mooi.Jammer dat het geen zomer is want dan is het een van de gezelligste terassen van nederland

In Maastricht kun je in tal van restaurants en cafes lekker eten. Laat je verrassen en slenter door de intieme straatjes. Gelukkig zijn er geen cafes met Hollandse muziek. Dan moet je al naar een besloten (Hollands) studentencafe gaan, waar de 'ons kent ons' sfeer hangt.. Vergeet niet dat de Maastrichtenaren / Limburgers, de Hollanders de meest irritante buitenlanders vinden.... Maar het kan verkeren: De stad heeft onlangs ook Onno Hoes als Burgemeester geaccepteerd! Maar dan ook hulde aan Hoes: Hij poogt te integreren, leert de taal en kan zowaar het Maastrichts Volkslied zingen! Chapeau!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100