Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Van geraspte knoldelderij, die je ook wel in de erwtensoep gebruikt.
Daar gaat een dressing bij en kruiden.
Dus de knol, niet het blad.

Toegevoegd na 32 seconden:
knolSelderij dan !
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
+ voor Jera!
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
+ Ik wist het niet zeker, ik naar de Johma fietsen... Kom ik terug staat het er al haha
http://www.johma.nl/producten/lunchsalades/groente.aspx
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Weer wat geleerd! +.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
En zo zie je maar dat minnetjes totaal geen graadmeter zijn voor juiste of foute antwoorden.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Helemaal goed! +
Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd die men raspt en beetgaar kookt. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus, die, al naar gelang het recept van de producent of indien zelf gemaakt al naar gelang eigen smaak, gekruid wordt. Zonder iemand te kort te willen doen, kijk op het ingrediëntenlijstje. Het spul staat -meestal zelfs meer dan éen merk- in het koelvak van ongeveer elke supermarkt!!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding