Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Ja, je kunt wok- of roerbakgroente rauw eten. Veel van deze groentes zoals paprika, courgette en wortels zijn lekker knapperig en bevatten veel voedingsstoffen.

Bij kebab of shoarma kan het een frisse toevoeging zijn. Denk aan een salade met rauwe groente voor wat extra crunch.

Het is wel goed om te zorgen dat de groente goed gewassen en vers is, en dat je weet dat je tegen de smaak kunt.

Wie van jullie voegt rauwe groente toe aan zijn gerechten? Welke combinaties bevallen het beste?
(Lees meer...)
8 maanden geleden
Abcde
8 maanden geleden
Peulvruchten en paddenstoelen kun je niet rauw eten, deze zitten vaak verwerkt in wok- en roerbakgroenten.
Niet alle groentes kan je rauw eten. Bijvoorbeeld deze kan je niet rauw eten:
aubergine
doperwten
sperziebonen/haricot verts
paddenstoelen/champignons
snijbonen
sojabonen (ook edamame)
tuinbonen
(Lees meer...)
8 maanden geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing