Je kunt verscheidene kanten op , bv een carpaccio van ossenhaas met pijnpitten en een dressing , of , beetje in de buurt van het hoofdgerecht blijven, carpaccio van tonijn of een garnalencocktail, een soort teaser omdat je volgende gerecht , het hoofdgerecht , uit sla met verschillende soorten vis bestaat.
Nou is de regel eerst vis en daarna vlees (zie bron), maar er zijn nog meer regels die we op het eerste gezicht als aha erlebnis lezen.:) (zie bron)
Soep mag niet, schrijf je, maar ik zou een mooie bisquie overwegen, een vissoep, hoewel je juist beter een ander soepje kunt serveren ter afwisseling en natuurlijk juist iets warms omdat je verder alleen maar koude gerechten serveert(?), waarmee je menu een beetje uit balans lijkt. Of in dit geval misschien beter een Russishe borsjtsj , koude of warme bietensoep, krijg je niet iedere dag en is duidelijk anders dan vis, is ook bijzonder.
soortgelijke vraag is gesteld met verschillende antwoorden.
https://www.startpagina.nl/v/eten-drinken/koken-recepten/vraag/288837/stem-voorgerecht-hoofdgerecht
Toegevoegd na 15 minuten:
Als tussengerecht na de carpazzio, zou een pasteitje met champignon-ragout prima passen (warm en noch vis, noch vlees, goede afwisseling), hierna een borsjt , gevolgd door je salade met vis. Toetje heb je vast al in gedachten, een lekker kopje koffie als afsluiter en jouw diner kan niet meer kapot, volgend jaar.:)
Eet smakelijk!
- Bronnen:
-
http://wereld-recepten.blogspot.nl/2014/10...
-
http://www.serveerkunde.be/Menuleer.html
-
http://www.zelfmaakrecepten.nl/borsjt/