Met welk voedsel verhoog ik mijn bloeddruk. ?

Mijn bloeddruk is te laag. Mijn arts adviseert meer zout. Ok, maar ik eet niet graag zout...Ik eet nu meer zout maar dat helpt onvoldoende. Ik beweeg al meer maarrr... Wat kan ik dus naast meer bewegen en meer zout gebruiken nog meer eten.?/doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wanneer je veel zout nodig hebt, hoef je niet meteen ongezond zout te eten. Wat je dan kan doen is gewoon een variërend voedingspatroon nemen, zodat je genoeg zouten binnenkrijgt. Wat een gezond alternatief is, is het kiezen voor speciale voedingssupplementen. Kijk op de verpakking of er zouten in zitten.

1. Bieten en wortelsap: drink dagelijks een glaasje versgeperste wortel of bietensap. 2. Rozemarijn en bonenkruid hebben een positieve werking op een verlaagde bloeddruk. 3. Gezonde darmflora: Een verstoorde darmflora kan een lage bloeddruk tot gevolg hebben. Het is daarom belangrijk om een optimaal bacterie-evenwicht in je darmen te krijgen. Vermijd hiervoor geraffineerde koolhydraten met weinig vezels. Eet meer volkoren brood, groente en fruit. 4. Voedingssupplementen als Pollenpreparaten en ginseng schijnen een bloeddrukverhogend effect te hebben. Raadpleeg voor het gebruik altijd je arts.

Bronnen:
http://www.healthylives.nl/voeding/wat-is-...

Een goed en snel werkend middel eet drop

Door het drinken van een paar koppen zoethoutthee per dag. Is nog hartstikke lekker ook!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100