hoe kom ik de feestdagen door zonder aan te komen?

ik wil niet aankomen. gebruik al laxeerpillen (ja ik weet dat er alleen vocht af gaat maar het helpt me om niet veel te eten)

Weet jij het antwoord?

/2500

onmiddellijk stoppen met die laxeerpillen, of je moet graag je hele stofwisseling om zeep helpen. Je komt echt niet zoveel aan van kerst tot nieuwjaar, veel meer van nieuwjaar tot kerst ;) Maar een tip: neem de helft van wat je van plan was. 1 glas champagne in plaats van 2 1 oliebol in plaats van 2, of 5 in plaats van 10, ligt er aan wat je gewend was. Datzelfde voor de appelbeignets en ander spul wat op tafel komt

Door gewoon normaal te eten. Er staan allerlei lekkere hapjes op tafel, en daar neem je gewoon een beetje van. Eet het rustig en geniet, nergens voor nodig om je vol te proppen. Ga geen maaltijden overslaan, eet gewoon normaal. En ook al kom je een beetje aan, als je na de feestdagen weer normaal en gezond gaat eten, ben je zo weer terug op je oude gewicht (binnen een week). Maar stop alsjeblieft met laxeerpillen, daar val je echt niet van af. Eet gewoon normale maaltijden, en kijk met je porties hoeveel je nodig hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100