Hoe kunnen mensen met anorexia zo dun worden?

Ik bedoel mensen zeggen altijd je valt niet af van niet eten en vasten enzo maar toch worden zij dun en mager dan moet het wel helpen of hoe zit dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet eten is onmogelijk hoor,zelfs mensen met anorexia eten(wel weinig),anders zou je in no-time dood zijn. Natuurlijk 'helpt' het als je lang heel weinig eet en sommige dagen vast als je voor je gevoel een dag teveel eet. Meestal in combinatie met overmatig bewegen/sporten om alle calorieen weer kwijt te raken. En laxeermiddelen erbij gebruiken om nog meer kwijt te raken. Daar val je vanaf tot iedereen gaat zeggen hoe ziek en uitgemergeld je eruit ziet. Je verliest kilo's maar ook je haar,dat gaat uitvallen,je gezondheid en zowat je verstand omdat je niet meer normaal kan denken. Dus zo zit dat.

Je valt niet af van niet te eten, dat is nieuw voor mij. Vergelijk het met een auto, als je daar mee rijd dan, dan zal de brandstoftank leeg raken resultaat dat je moet tanken. Bij de mens is dat het zelfde. Wij moeten regelmatig bijttanken, anders geraakt onze reserve op en dan is het er mee gedaan. Robby Bb Toegevoegd na 5 minuten: Bij ons is de tank, het opgeslagen vet en suiker. Enigste verschil met een wagen is dat wij door niet te eten en de reserves zijn opgebruikt, dat wij ons eigen beginnen op te eten. Het lichaam zal proberen om de vitale functies zo lang mogelijk in gang te houden. Als er dan geen vetten en suikers meer over zijn dan begint het de andere weefsels te gebruiken, en dat in functie ven het in stand houden van de vitale functie. Stilaan worden dan de bv spieren verbruikt., wat dan het resultaat is dat een annorexiapatient er zo dun uitziet. Dus het fabeltje dat je niet vermagerd van niet te eten, is wel echt een fabeltje Toegevoegd na 44 minuten: Dat het een fabeltje is kan je illustreren met de foto's uit de concentratiekampen, waar de mensen bijna of niets te eten kregen. Deze mensen moesten dan ook nog eens zware arbeid verrichten, wat het proces van vermageren nog versnelden. Detail is ook nog dat wanneer men zover is gevorderd het dikwijls niet meer helpt om te eten omdat de organen dusdanig beschadigd zijn dat het eten niet meer kan verwerkt worden ook al wil je terug eten. Dan kan het infuus nog helpen maar dat is dan ook maar voor een beperkte tijd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100