hoeveel energie zit er in een fatburner genaamd ergo burner?

Hoi is er iemand die toevallig weet dat naast dat je stofwisseling door gebruik van een fatburner in dit geval genoemde Ergo burner hoeveel calorieen energie er in 1 zon capsule ong zit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een capsule bevat 80 mg Cafeïne en 250 mg andere amines met een zelfde soort effect als cafeïne. Voor zover ik kan zien zit er geen suiker in. De energetische waarde van deze moleculen is zo laag dat ze volgens mij praktisch gelijk zijn aan 0. Een kop koffie bevat ook ongeveer 80 -120 mg cafeïne en deze bevat een energetische waarde van ongeveer 1 kCal, maar dat komt niet door de cafeïne, maar door het zeer kleine beetje vetten in de koffie dat naast de cafeïne aanwezig is. Dus wat mij betreft is het antwoord praktisch 0 kCal.

Bronnen:
http://www.body-supplies.nl/afslanken_31/e...

Die zitten er niet in. Het merendeel is namelijk caffeine. Caffeine verhoogt je hartslag en lichaamstemperatuur waardoor je meer calorieen verbrandt. Neem gewoon een bak koffie, dat doet hetzelfde. Caffeine is ook vochtafdrijvend dus daar val je vanaf. Nou ja, even dan… Met een plastablet lukt dat ook… Kijk eens op http://www.oneresult.com/articles/supplements/dangers-diet-pills-and-fat-burners Dat geeft je misschien een andere kijk op dingen… maar misschien wilde je dat niet horen ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100