Wat is bij afvallen een ongezoet granenontbijt?

om af te vallen en gezond te ontbijten blijkt een ongezoet granen ontbijt goed te zijn zegt men. De wel bekende brinta en bambix zijn volgens mij wet gezoet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Brinta is ongezoet. Daarnaast zijn granenvlokken ook een goede keuze voor ontbijt. Kijk in de winkel bij de ontbijtgranen, helemaal onderin liggen de zakken met vlokken. Bij de ingredientenlijst kun je zien dat dit alleen o.a. Haver en tarwevlokken bevat, zonder toevoegingen. Toegevoegd na 41 seconden: Het zijn vaak huismerkzakken, iets van 1 euro per kilo

Echte müesli is ongezoet. Dus niet de varianten met bessen, rozijnen, crunch en dergelijke. Als je dat eet met bijvoorbeeld yoghurt, heb je een volwaardig ontbijt. Een andere optie is simpelweg volkoren brood eten met gezond beleg.

Ik neem elke ochtend tarwezemelen met 0%vet magere yoghurt. proeft dan net als brinta maar geen toevoegingen zoals in de brinta. kan ook met franse magere kwark maar word dan erg dik,wel lekker. eventueel kan je een beetje sucralose poeder erbij doen als je een zoete smaak wenst,bevat bijna geen calorieen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100