Hoeveel brood moet ik eten om een gezonde leefstijl te hebben?

Ik eet/leef nu vrij ongezond, ik wil dit nu graag aanpassen!
Mijn dagelijkse bezigheden:
kwart voor 5 mijn bed uit (telegraaf bezorgen), half 7 gaan douche en omkleden, om half 8 spring in op de fiets naar school (12.5 km- 3 kwartier) en dan ga ik naar school(4 vwo) en meestal ben ik dan om kwart over 3 uit (verschilt wel erg) dan fiets in weer 12.5 km naar huis en ga ik naar mijn paard, ik ga paardrijden en dan is het meestal 7 uur en dan huiswerk maken en om 10 uur naar bed.

Ik eet nu meestal 2/3 volkorenbroodjes op een dag, met wat voorverpakte schoolkoekjes *stuk of 3* , geen/amper fruit, en heeeel veel snoep/chips enzovoort. Ook drink ik ongeveer 3 glazen per dag

Ik ga stoppen met snoepen, maar het is niet mijn bedoeling om af te vallen. Als dat gebeurd is dat niet erg want ik ben wel iets te zwaar.

Ik wil dus weten hoeveel volkorenbrood ik op een dag moet eten, en hoeveel glazen ik zal moeten drinken?
Ik vind het heel lastig om dit in te schatten

mvg Steffi Reimers

Weet jij het antwoord?

/2500

Je bent best druk bezig , dan mag je wel wat meer brood eten en vooral fruit. s,morgens 2 a 3 volkoren boterhammen s,middags 3 volkorenboterhammen Melk drinken. Zeker 2 stuks fruit tussendoor s,avonds zowiezo 2 ons groente en b.v. aardappels en vlees of vervangers ervan. Natuurlijk mag je nog wel iets lekkers tussendoor maar niet zoveel als nu. Bij elkaar zo,n anderhalf a 2 liter drinken. Succes hoor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100