Ik drink veel te weinig, Hoe kan ik leren om meer te drinken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Iets in huis hebben dat je echt heel lekker vind om te drinken want dan wil je het vanzelf. En naarmate de frisdrank of ietsanders op is kan je water drinken. Of je drinkt op vaste tijdstippen elke dag.

Drinken hoef je niet te leren ; da's net als poepen en ademhalen. Als je dorst hebt, geeft je lichaam dat wel aan en ga je drinken. Misschien vind je dat je te weinig GEZOND drinkt, of te weinig water. Dat is dan gewoon een kwestie van gewoontes veranderen en het jezelf aanleren. Ook als je voeding veel vocht bevat (fruit, zuivel) heb je veel minder drinken nodig.

Koop flesjes water. Dan kost het geen moeite om drinken te pakken en ga je wss meer drinken. Omdat de meeste mensen het flesje leeg willen maken drink je dan ook vaak meer.

Zet een kan met limonade op tafel en blijf dit gewoon telkens drinken als hij op de helft is vul je hem weer en als die dan leeg is heb je weer anderhalf liter gedronken. ik zelf werk altijd met flesjes en limonade en dan zelfde principe gewoon bij blijven vullen. neem een flesje van 500 ml, als je er dan 2 op hebt weet je in ieder geval dat je al een liter water binnen hebt. succes!

Koop veel smaakjes siroop dat je aanvult met water. Zo ben ik ook meer gaan drinken. Het is in ieder geval beter dan dat je je aanleert om veel prik te gaan drinken.

ik zou gaan bijhouden hoe vaak je dringt en dan steeds wat meer,maar niet te veel!!!

Vaak 'vergeten' mensen om te drinken. Stel daarom je alarmklok van je gsm zo in, dat het om de twee uren afgaat. Zorg dat je op die tijdstippen een glas of een flesje water drinkt. Lukt het echt niet om water te drinken, zet dan thee (zonder cafeïne) of drink heldere soep. Test je urine. Als ze donker is van kleur, heeft je lichaam meer water nodig. Is ze helder, dan ben je goed bezig.

Bronnen:
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.as...

Vul een lege frisdrank fles van bv 1,5 liter vul hem met water en voeg er een lekker smaakje erbij . Zet de fles s`morgens op een plaats waar je vaak komt En s avonds voor het slapen gaan moet de fles leeg zijn . Dan zie je die fles ieder keer en dan vergeet je niet te drinken .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100