Hoe verbrand ik zo snel mogelijk 800 kcal??

Weet jij het antwoord?

/2500

Crosstrainer, 1,5 uur.

door 1,5 uur te rennen met ongeveer 10 km/h. Ik zou een constante snelheid proberen aan te houden. Per half uur verbrand je ongeveer 280 kcal per uur.

Veel bewegen. Ga hardlopen ofzo. 9 km lopen is ongeveer gelijk aan het verbranden van 1 kg vet. Je moet natuurlijk wel rustig opbouwen. Ook met kleine stukjes kun je al veel vet verbranden. Hoeveel kcal het is weet ik niet maar je zit al snel aan de 800

Als je van sporten houd en goed kan rennen, moet je 18 KM/H gaan lopen. Met 18 KM/U heb je als je 60 KG bent, en je houd het een uur vol, 1080 Kcal verbrand.. Ook kan je een uur lang 15 KM/H gaan lopen voor 900 Kcal of 35 KM/H gaan fietsen voor 1020 Kcal.

Zumba in ong een uur zumba raak je 1000 kcal kwijt

Zwemmen wordt zwaar onderschat in de strijd tegen de kilo's. Het is een van de beste calorieënverbranders, tenminste als je aan een hoog tempo zwemt. Vlinderslag is het meest intens, en verbrandt gemakkelijk 1.000 calorieën, als je het een uur volhoudt. Borstcrawl bijt 750 calorieën weg, een intense schoolslag ongeveer 700. Rugslag werkt 600 calorieën weg, terwijl 'op het gemak wat zwemmen' maar 400 calorieën per uur verbrandt. Aan dat tempo moet je dus eerder twee uur in het zwembad doorbrengen.

Bronnen:
http://www.goedgevoel.be/gg/nl/716/Kilocal...

hard lopen maar lijkt me nou wat laat. maar als je bijv heel wat uren slaapt vanacht dan verbrand je ook wel weer veel in je slaap !

Dat hangt heel sterk af van je gewicht. Als mijn dochter en ik samen naar Nederland fietsen (kleine drie kwartier), heeft zij met haar nauwelijks 50 kilo in die tijd heel wat minder calorieën hoeven verbranden omdat ding vooruit te krijgen dan ik, met meer dan twee keer dat gewicht. Mij kost het ruim 750 kC, haar 317. Het ZELFDE stukje in het ZELFDE tempo. Bovendien heb ik voor simpele dingen als lopen, adem halen, mijn bloed door mijn lijf laten pompen en mijn spijsvertering al meer calorieën nodig dan zij. Voor mij is een uurtje stevig fietsen dus meer dan genoeg om 800 kC te verbranden. Met rennen of intensief aerobicen gaat het nog sneller, maar dat hou ik natuurlijk helemaal geen half uur vol ;-) In de tabel uit de link kun je je gewicht en de tijdsduur invullen, en dan per activiteit (van keihard rennen tot huishoudelijke werkzaamheden) invullen hoeveel calorieën je er mee verbrandt. Daar moet gegarandeerd iets voor je tussen zitten.

Bronnen:
http://www.wijvallenaf.nl/Berekenen/Calori...

Sporten zwemmen,hardlopen of fietsen.(2uur per week) Niet snoepen geen frisdrank veel water gezond eten.(afentoe mag je dan ook wel patatofzo) en de rest gaat vanzelf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100