is er een rede voor dat ik nooit Honger heb?

ik heb nooit honger, dit is ECHT niet expres of aan geleerd en ik eet ondanks dat gerust veel (blijft lekker) maar ik heb wel altijd dorst! ik vergeet vaak te eten ('s middags) omdat ik dan bezig ben en dan leef ik dus de hele dag op een ontbijt en avond eten maar ik heb geen honger! vaak eet ik dan uit school 2 broodjes omdat ik weet dat het slecht is niet te eten! ik drink wel echt heel veel de hele dag door, dit alles is al zo sinds mijn 2de ofzo echt altijd al eigenlijk..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De een heeft mee voedsel nodig dan de ander en waarschijnlijk eet je toch voldoende, temeer omdat je schrijft dat dit al vanaf je vroegste kinderjaren zo is. En als je het niet vertrouwt, vraag het dan eens aan je huisarts, daar kom je waarschijnlijk toch wel af en toe.

Omdat je het zo gewend bent en jou lichaam past zich aan.

Komt omdat onze ouders en overgrootouders hard gewerkt hebben. Hierdoor is er altijd eten en hoef je nooit echt honger te hebben.

Ik heb dit ook soms.. Ik ben zelf ook wel tanger van mezelf maar heb ook dagen dat ik wel een goeie eetlust heb. Probeer idd veel te drinken, maar je lichaam is daar aangewend:)

heb je misschien stress??

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100