is 8 kilo afvallen in 3 dagen gezond?

een vriendin van me is in 3 dagen 8 kilo afgevallen,
ze wou niet afvallen, maar ik vraag me af, is dit gezond, of kan dit op iets anders wijzen?

Toegevoegd na 20 uur:
voor de antwoorden die zeggen dat het onmogelijk is,, ik heb het al gelezen,
het is gebeurd, dus het is mogelijk, ik vraag me nog af wat er aan de hand is,

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit kan eigenlijk alleen maar als je heel erg ziek bent, alles overgeeft wat je eet en ontzettende diarree hebt. Na 3 dagen alles uitwerpen en niks binnen krijgen, ben je compleet uitgedroogd en half verhongerd, en kun je inderdaad een flink aantal kilo's kwijt zijn. Maar dat is dan puur vocht en darminhoud, dus zodra je je weer wat beter voelt kom je net zo snel weer aan. En dat is maar goed ook, want dit is echt niet gezond. Als ze niet ziek geweest is, kun je er zeker van zijn dat ze liegt of dat haar weegschaal kapot is.

Misschien had ze last van obstipatie of hield ze veel vocht vast. Hierdoor kan je heel veel kilo's vasthouden wat er in 1x uit kan komen.

Dit lijkt me niet normaal Ze kan beter even naar de dokter gaan Toegevoegd na 21 uur: NAAR DE DOKTER GAAN!

Acht kilo afvallen in drie dagen is praktisch onmogelijk, dus ik vraag me af of het wel klopt wat je vriendin zegt. Of er moet echt iets drastisch mis zijn.

8 kilo afvallen in 3 dagen is NIET gezond. Normaal (gemiddeld) is in een maand 2 kilo afvallen.

als ze meer dan 100 kilo zou wegen kan het niet veel kwaad. Weegt ze echter rond de 60 kg dan moet ze naar een dokter gaan.

dit is niet gezond. mogelijk heeft je vriendin iets onder de leden. kan me voorstellen dat je bezorgd bent een dokter raadplegen lijkt me een goed gegeven.

Is dat nou mogelijk O_o??? Lijkt mij niet hoor. Maar in ieder gecal. Vlug naar de dokter.

Dat is niet normaal veel te veel. Ik zou toch voor de zekerheid naar de dokter gaan. Je weet nooit dat ze een ziekte heeft.

Nee want ik ben ook heel veel afgevallen in een week en dat lijd tog hele erge duizeligheid en meerdere dingen.

Dit is gewoon onmogelijk . In 2010 was ik zwaar ziek ,en heb een hele week niets kunnen eten ,dan alleen enkele druiven op een hele dag ,en heel kleine slokjes water gedronken ,en na een week zonder eten was ik van 90 naar 85 kg ,dus ,8kg op 3 dagen :totaal onmogelijk !!!

nee is hartstikke FOUT!!!!!!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100